Ny Type 2kw 12v / 24v Diesel Air Parkeringsvarmer

FJH-serie luftdiesel parkeringsvarmere (heretter kalt varmeovnen) er uavhengig av det opprinnelige motorsystemet. Den bruker 12V eller 24V likestrøm for å kjøre. Det finnes to typer kontrollmodus for varmeren: Automatisk kontrollmodus og Manuell kontrollmodus. Varmeapparatet vedtar lys diesel som tilsvarer omgivelsestemperaturen som drivstoff, og det kan startes og drives normalt ved temperaturer over -40 ° C. Den inhalerte friskluften oppvarmes til varm luft gjennom varmeveksleren av energien som kommer fra brennstoff, og deretter blåst til der den er nødvendig. Denne typen varmeapparat har fordelen av kompakt struktur, lettvekt, høy termisk effektivitet, økonomisering av elektrisitet og drivstoff, enkel installasjon.
Chat nå

Produktdetaljer

5.jpg

Tekniske hovedparametre

Varmemodell

Luftvarmer 2KW


Oppvarmingsmedium

 

Luft

Varmekraft (W)

 

1000-2000

Varmluftutstrømning (M / H)

 

83

Drivstoffforbruk (L / H)

 

0,2 til 0,24

Arbeider strømforbruk

 

19-39

Lavspenningsbeskyttelsesgrenser

 

10 / 21.5V


Høyspenningsbeskyttelsesgrenser

 

15 / 32V

Miljøtemperatur

Arbeidstemperatur

Lager temperatur

Varmeapparat

-40 ℃ -40 ℃

-40 ℃ -85 ℃

Doseringsbrenselpumper

-40 ℃ -50 ℃

-40 ℃ -105 ℃


Varmluftinntakstemperatur

 

Maksimalt 40 ℃

 

Maksimalt 40 ℃


Hovedkroppens vekt

 

Omtrent 2,63 kg

Applikasjonsfelt for luftvarmer
Diesel luftvarmer 3kw påvirkes ikke av motoren, og leveres til følgende kjøretøy med tilhørende effekt.
● All slags bil og tilhengere.
● Byggmaskiner
● Landbruksmaskiner
● Båt, skip, båt
● Caravan

Struktur og arbeidspraksis

Etter at 2kw-varmeren starter, kommer glødelampen i drift, magnetpumpen begynner å levere drivstoff, forbrenningsstøttende vifte innhaler forbrenningsbærende luft fra utenfor bilen. Drivstoffet genererer varmen ved å brenne i forbrenningskammeret, som er tatt av aluminiumvarmeveksler. Den indre luften som skyves av varmeveksleren, gir varme til hvor det trengs gjennom overflaten av varmeveksleren. Og forbrenningsemisjonen slippes ut gjennom avtrekksrøret.


Konstruksjonen av hetteformet tilfelle


外形 图 .jpg


1-hovedmotor; 2-suge hette; 3-øvre hette; 4-bunn-hette; 5-luftuttak; 6-bakdeksel;


Kontrollenheten

Kontrollenheten er plassert i forkant av luftvarmeren og den bakre delen av varmeforsyningsviftehjulet. Den inkluderer den enkle mikroprosessoren, den elektriske kjøringen, signaloppkjølingens elektriske krets av frekvensen, rotasjonshastigheten, spenningen, temperaturovervåkingens elektriske krets. Den beholder egenskapene til automatisk oppvarming, automatisk systematisk overvåking og automatisk feilsøking.


QQ 图片 20170406112026.jpg

Luftvarmer viser bilder

3.jpg

6.jpg

Installasjon
Kun spesialtilpassede deler kan brukes til montering av 3kw 12v / 24v dieselluftvarmeren. Følgende bilde er diagrammet for installasjon. Stillingene og måtene for festing av ulike deler kan variere fra en bilmodell til en annen, men de generelle prinsippene må følges i samsvar med kravene i dette kapitlet. Ellers virker ikke varmeapparatet normalt eller sikkerhetsproblemer jeg oppstår.

1493179742 (1) JPG

1493179797 (1) JPG


Ny høy luftvarmer

Hvis du leter etter 2kw dieselbil air parking varmeapparat 12v / 24v produsent, velkommen til engros produktet fra fabrikken vår. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste servicen og rask levering. Sjekk nå tilbudet med selgeren.


Hvis du leter etter den nye type 2kw 12v / 24v diesel luft parkeringsvarmer, velkommen til engros produktet fra fabrikken vår. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste servicen og rask levering. Sjekk nå tilbudet med selgeren.
Hot Tags: Ny type 2kw 12v / 24v diesel luft parkeringsvarmer, Kina, fabrikk, leverandører, produsenter, selger, engros, sitat

Forespørsel

You Might Also Like