Hot Sale 2KW 12V 24V Diesel Air Parkeringsvarmer For Bus Truck Bil Lignende Til Eberspacher

Detaljert produktbeskrivelse: Diesel bilvarmer, 2KW 12V / 24V Diesel Cab Heater Trucks Survey: KW2.0 Luftvarmer er uavhengig av det opprinnelige motorsystemet, det bruker 12V eller 24V likestrøm for å kjøre.
Chat nå

Produktdetaljer

Detaljert produktbeskrivelse:


Nøkkelord: Bilvarmer Funksjon: Varm hytta
Materiale: Plast og stål Pakke: Kartong boks
Makt: 2000W Spenning: 12V / 24V
Brensel: diesel Pakkestørrelse: 47 * 37 * 17cm
Bruttovekt: 6.4kg Elementstørrelse: 305 * 115 * 122 mm


Diesel bilvarmer, 2KW 12V / 24V Diesel Cab Heater Trucks

2.jpg


Undersøkelse:

KW2.0 Luftvarmer er uavhengig av det opprinnelige motorsystemet, det bruker 12V eller 24V likestrøm for å kjøre. Varmeapparatet vedtar lys diesel og bensin som tilsvarer omgivelsestemperaturen som drivstoff. Den inhalerte friskluften oppvarmes til varm luft gjennom varmeveksleren av energien som kommer fra brennstoff, og deretter blåst til der den er nødvendig. Denne typen varmeapparat har fordelen av kompakt struktur, lettvekt, høy termisk effektivitet, økonomi på strøm og drivstoff, enkel installasjon.

Applikasjonsfelt for luftvarmer

  Luftvarmeren påvirkes ikke av motoren, og den leveres til følgende kjøretøy med tilhørende effekt

  • Alle typer auto og tilhengere.

  • Motstandsmaskiner

  • Landbruksmaskiner

  • Båt, skip, yacht

  • Campingvogn


开关.jpg加热器2.jpgCang Zhou Ny High Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd har høy bekvemmelighet og spesialiserer seg på profesjonell produksjon av avfrosting og oppvarming systemer. Dens hovedprodukter omfatter luftvarmere, flytende varmeovner, avfrostere, radiatorer, drivstoffpumper, motorer, forbrenningsmotorer, dieselbrennere, brennerskjermer, lyspinner og så videre,

Hvis du leter etter det varme salg 2kw 12v 24v diesel luft parkeringsvarmer for buss lastebilsbil ligner eberspacher, velkommen til engros produktet fra fabrikken vår. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste service og rask levering. Sjekk nå tilbudet med selgeren.

Forespørsel