5 KW 12v Lignende Webasto Diesel Air Parkering Varmepumpe til lastebiler, kjøretøy

5 KW 12v Lignende Webasto Diesel Air Parkering Varmepumpe til lastebiler, kjøretøy

T opp Vurdert Space Air 5kw 12v / 24v bilvarmer Diesel Ligner på Webasto Dieselvarmer Applikasjonsfelt for luftvarmer 5kw luftparkeringsvarmer påvirkes ikke av motoren, og den leveres til følgende kjøretøy med tilhørende effekt. Alle typer auto og tilhengere. Konstruksjons-maskineri...
Chat nå

Produktdetaljer

T op nominell Space Air 5kw 12v / 24v bilvarmer Diesel ligner på Webasto Diesel Heater

Strøm ( W )

5000

Oppvarmingsmedium

Luft

Brensel

diesel

Drivstofforbruk ( l / h )

0,18 til 0,48

Nominell spenning ( V )

12V / 24V

Arbeidstemperatur (℃)

-50 ℃ - 45

Vekt ( KG )

5.2

Størrelse ( mm )

380x145x177


Applikasjonsfelt for luftvarmer


5kw luftvarmeren påvirkes ikke av motoren, og leveres til følgende kjøretøy med tilhørende effekt.

  • Alle typer auto og tilhengere.

  • Konstruksjons-maskineri

  • Landbruksmaskiner

  • Båt, skip, yacht

  • CampingvognHoveddeler:Cang Zhou Ny High Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd har høy bekvemmelighet og spesialiserer seg på profesjonell produksjon av avfrosting og oppvarming systemer. Dens hovedprodukter omfatter luftvarmere, flytende varmeovner, avfrostere, radiatorer, drivstoffpumper, motorer, forbrenningsmotorer, dieselbrennere, brennere, glødestifter og så videre .


  I dag har vi kjøpere fra over 60 land og etablert samarbeid i Europa og Australia i mange år. Vi tilbyr god og umiddelbar service. Med jakten på å utvide vårt salg, ser vi etter flere kjøpere og forhandlere. Du er alltid velkommen til å kontakte.


Hvis du leter etter den topprangerte luften 5kw 12v / 24v bilvarmer diesel som likner til webasto dieselvarmer, velkommen til å engros produktet fra fabrikken vår. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste service og rask levering. Nå, sjekk tilbudet med vår selger. Kjennetegn: topplassert romluft 5kw 12v / 24v bilvarmer diesel lik webasto dieselvarmer, Kina, fabrikk, leverandører, produsenter, selger, engros, sitat


Hvis du leter etter 5 kw 12v lignende webasto diesel luft parkeringsvarmer passer for lastebiler, kjøretøy, velkommen til engros produktet fra fabrikken vår. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste service og rask levering. Sjekk nå tilbudet med selgeren.

Forespørsel