Høykvalitets parkeringsvarmer Glow Plug Passer til Webasto 2000

Oversikt Generell visning Spesifikasjoner 1.Supply til USA, Europa og Austrilia 2.Material: silisiumnitrid 3.Professional Perfomance Auto deler leverandør 4.Highest arbeid effektivitet Detaljert visning Vårt firma Grunnlagt i 2004, Cang Zhou New High auto radiator produksjon co., Ltd er en teknologi ...
Chat nå

Produktdetaljer

Oversikt

blob.png


  Generell visning

  Arbeidsliv

  4 år

  Spenning

  DC 12V

  Farge

  svart

  applikasjon

  biler, lastebiler og campingvogner

  Nåværende

  5.2-6.9A

  sertifisering

  CE

  Makt

  42-55W

  Garanti

  1 år

  Gjenstandsnavn

  High Quality Parkeringsvarmer Glow Plug Passer til EBERSPACHER D2, D4 og D4S

  Funksjon

  bil oppvarming

  Pakkevekt

  30g

  MOQ

  5 stykker

  Modellnummer

  OEM

  Pris

  ordreorienterte

  Materiale

  silisiumnitrid

  Havn

  Tianjin

  spesifikasjoner

  1.Supply til USA, Europa og Austrilia
  2. Materiale: silisiumnitrid
  3.Professional Perfomance Auto deler leverandør
  4. Høyeste arbeidseffektivitet

  Detaljert visning

  Vårt selskap

  Grunnlagt i 2004, Cang Zhou New High Auto Radiator Manufacturing Co., Ltd er en teknologi bedrift, som spesialiserer seg i produksjon av utstyr for bil oppvarming, avriming, air exchange og relevante reservedeler, nyter stor prestisje i denne bransjen. Med den langsiktige vekten på kvalitet og forskning av produktene og strenge regler fra produksjonsprosessen til kontroll, har den hele tiden fremmet nye produkter for å tilfredsstille markedets krav i henhold til markedets forandrede krav. I august 2009 passerte den ISO / TS16949: 2009 kvalitetsstyringssystemautentisering. Det er i mai 2015 at produktene har blitt oppført som arbeidssikkerhetsstandardisering i Kina.


  Hvis du leter etter den høykvalitets parkeringsvarmeren glødelampe egnet for webasto 2000, velkommen til å engros produktet fra fabrikken vår. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste service og rask levering. Sjekk nå tilbudet med selgeren.

  Forespørsel