Glødestikk Egnet for russiske parkeringsvarmer

Spesifikasjoner 1.Supply til USA, Europa og Austrilia 2.Material: silisiumnitrid 3.Professional Perfomance Auto deler leverandør 4.Highest arbeidseffektivitet Vårt firma Grunnlagt i 2004, er Cang Zhou New High auto radiator produksjon co., Ltd en teknologi bedrift , som spesialiserer seg på ...
Chat nå

Produktdetaljer

IMG_20180528_110044.jpg

IMG_20180528_110044.jpg

IMG_20180528_110044.jpg

blob.png

spesifikasjoner


1.Supply til USA, Europa og Austrilia
2. Materiale: silisiumnitrid
3.Professional Perfomance Auto deler leverandør
4. Høyeste arbeidseffektivitet


Vårt selskap

Grunnlagt i 2004, Cang Zhou New High Auto Radiator Manufacturing Co., Ltd er en teknologi bedrift, som spesialiserer seg i produksjon av utstyr for bil oppvarming, avriming, air exchange og relevante reservedeler, nyter stor prestisje i denne bransjen. Med den langsiktige vekten på kvalitet og forskning av produktene og strenge regler fra produksjonsprosessen til kontroll, har den hele tiden fremmet nye produkter for å tilfredsstille markedets krav i henhold til markedets forandrede krav. I august 2009 passerte den ISO / TS16949: 2009 kvalitetsstyringssystemautentisering. Det er i mai 2015 at produktene har blitt oppført som arbeidssikkerhetsstandardisering i Kina.


Parkering og Delivey

blob.png

Våre tjenester

1. OEM Produksjon velkommen: Produkt, pakke ...
2. Eksempel rekkefølge
3. Vi vil svare deg på din forespørsel om 24 timer.
4. Etter å ha sendt, vil vi spore produktene for deg en gang hver tredje dag, til du får produktene. Når du har varene, test dem og gi meg en tilbakemelding. Hvis du har noen spørsmål om problemet, kontakt oss, vi vil tilby løsningen for deg.

Hvis du leter etter glødelampen som passer for russiske parkeringsvarmere, velkommen til å engros produktet fra fabrikken. Som en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, vil vi tilby deg den beste service og rask levering. Sjekk nå tilbudet med selgeren.
Hot Tags: glødeløp egnet for russisk parkering varmeovner, Kina, fabrikk, leverandører, produsenter, selger, engros, sitat

Forespørsel

You Might Also Like