Vår fabrikk - Cangzhou NewHigh Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd, er en meget kjent produsent av parkeringsvarmer i Kina i over 30 år. Vi er den eneste utpekte leverandøren av kinesisk militærbil, våre produkter leveres til kinesisk militærfabrikk. Og våre partnere inkluderer noen store militære kjøretøy fabrikker, som FAW, SINO-TRUCK, og FOTON!

Våre produkter er kun tillatt å bli levert til militærbil før, etter at vi har fått lisensen, kan vårt militære produkt selges utenlands. Etter mer enn 30 års utvikling har vår fabrikk blitt leder av kinesisk parkeringsvarmer produsent.

Kvaliteten på våre parkeringsvarmere er den høyeste. Glødestikket til vår parkeringsvarmer er laget av japansk Kyocera. Og hovedstyret som spiller en avgjørende rolle har en levetid på minst fem år.

Testen av våre varmeovner er den mest strenge og omfattende. Våre produkter må passere 100% inspeksjon før de forlater fabrikken.

Vi vil prøve vårt beste for å tilfredsstille kravene til hver kunde med det strengeste deteksjonsnivået, den beste kvaliteten og servicen. Vi gleder oss til å samarbeide med deg og etablere en lys fremtid sammen.

1

2

Militær varmeapparat serien


Diesel luft parkeringsvarmer

Du kan velge 2kw, 3kw og 5kw (12v / 24v)

air army heater with digital controller - google


med digital kontroller eller rotasjonsregulator

digital controller for army parking heater_google.jpg

digital kontroller


rotary controller.jpg

roterende kontrolleren


Vann / væske parkeringsvarmer

Du kan velge 5kw, 10kw, 12kw, 15kw, 18kw - (12V / 24V)


5kw vann / væske parkeringsvarmer

5kw heater for army vehicle_google

10kW vann / væske parkeringsvarmer

10kw water heater for army vehicle_google


12kW vann / væske parkeringsvarmer

12kwwater heater_google

2kw Air Parking Heater