En forklaring på strukturen til en dieselvarmer

- May 30, 2018-

En forklaring på strukturen til en dieselvarmer

Dieselvarmeren er mye brukt som en bilvarmeinnretning for bilmotorer. Anvendelsen av dieselvarmeren er å lette bruken av bilen slik at bilens motorarbeid kan utføres jevnt uten å være et problem. For en så kraftig applikasjonsenhet har strukturen sine egne egenskaper, noe som krever at vi har en full forståelse av dens struktur:

(1) Drivstoffmekanismen: Denne arbeidsmekanismen gjør det mulig å skille start fra arbeidet til andre deler av bilen. Han kan bare stole på sin egen interne struktur for å utføre sitt eget arbeid, så arbeidsforholdene er svært enkle. Det kan oppnås.

(2) Kretser: Kretsen er den viktigste utstyrsenheten. Søknaden han trenger å møte er å sikre den nåværende overføringen av hver del. Etter at dagens del av hver enkelt del oppdager den normale overføringen, vil ikke dieselvarmerens arbeid produsere mye. Stort problem.

(3) Forbrenningsvarmeanordning: Forbrenningsvarmen vil være den viktigste arbeidsdelen av denne dieselvarmeren. Det bør sies at dieselvarmerarbeidet i utgangspunktet er utført i denne delen, så vi må gjøre et grunnleggende vedlikeholdsarbeid på denne delen. .

(4) Kontrollenhet: Kontrollenheten er lik den menneskelige hjernen. Han kontrollerer tilstanden til hver del mest effektivt. Starten eller slutten av arbeidet på utstyret oppnås gjennom ham. Derfor trenger vi bare å kontrollere. For denne delen kan vår dieselvarmer spille sin rolle godt og gi oss bekvemmelighet.

Ovenfor introduserte vi kort konstruksjonen av dieselvarmeren. Vi håper å bedre forstå dieselvarmeren og løse vanskelighetene som følge av klimaet.