Vår fabrikk

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co, Ltd er en ny høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg i produksjon av bilvarmer, radiator, samt defroster tilbehørsprodukter for oppvarming, som nyter stor prestisje i denne bransjen. Det ligger i industriområdet på 24.000 kvadratmeter inkludert fabrikkbygningen, basen for forskning og utvikling, kontorblokken. Det er veldig nær Beijing, omtrent en times kjøretur. Den geografiske posisjonen er overlegen, trafikken er ekstremt praktisk.

Vårt firma er med ledende bevissthet, splitter ny idé og ånden innovert, absorberer utenlandsk avansert teknologi, utvikler ultramoderne produkter, styrker markedet åpent, slik at våre produkter blir det ideelle merkevaren for hver bruker.

南风封皮 - 副本剪裁PNG


历史-2

Produksjonsutstyr

Produksjonsavdelinger for modellproduksjon, injeksjonsformer, varmluftsblåsemotorer, strålende vanntanker, stansing av metallplater, samlebånd og så videre.


设备-3

设备-2

Vår historie

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd , grunnlagt i 1993, har startet et joint venture-selskap med Webasto Thermo & Comfort SE i begynnelsen av 2015. Det er så langt det eneste selskapet i Asia, Tyskland, Webasto som har satt opp en prosjektutvikling , produksjon og salg sammen i ett anlegg. Det er fortsatt lokalisert i Wumaying industripark i Nanpi-landet Hebei-provinsen. Selskapet passerte ISO / TS16949: 2002 godkjenning av kvalitetsstyringssystemet i 2006, GB / T24001-2004 Miljøstyringssystemet og GB / T28001-2001 styringssystemet for yrke, sunn og sikkerhet i rekkefølge. Ved utgangen av 2018 har produktkapasiteten til defroster og radiator nådd 700 tusen, varmekapasiteten på 500 tusen.

历史-1

Produktet vårt

Cang Zhou New High Auto Radiator Manufacturing Co., Ltd har høy komfort og spesialiserer seg i profesjonell produksjon av avrimings- og varmesystemer. De viktigste varene dekker luftvarmer, flytende varmeovner, defroster, radiatorer, drivstoffpumper, motorer, forbrenningsblåsemotorer, brennerinnsats diesel, brennerskjermer, glødestifter og så videre

Produkt applikasjon

Mye brukt i oppvarming og tining av busser, campingvogner, ingeniørkjøretøyer, lastebiler, minibusser, elektriske busser og de spesielt brukte kjøretøyene.

Sertifikatet vårt

I august 2009 passerte den ISO / TS16949: 2009 godkjenning av kvalitetsstyringssystemet. Det er på mai 2015 at produktene har blitt oppført som Work Safety Standardization i Kina. Vi fikk også CE-sertifikatet.

air heater certificateProduksjonsmarked

Med enestående produksjonsevne, produkter av god kvalitet og mest konkurransedyktige priser, har det allerede blitt den langsiktige samarbeidspartneren til de innenlandske berømte personbilprodusentene som Shaolin Bus, Changan Bus, Zhongtong Bus, Shanghai Shenwo, Suzhou Jinlong, Beifang Bus , Heibao, Shifeng, Yujie, Yichu, Durablev, Levdeo. Ved å insistere på kundenes interesser, ærlighet, integritet og gode løfter, vil den holde seg til prinsippet om å "slette kundens tvil og bekymringer" og la kundene nyte de mest profesjonelle tjenestene og skape det suverene merkevaren South Wind .