Vår fabrikk

Ligger i industriområdet av byen Cang Zhou med avstanden 18 km i Zhang Lou landsbyen Chen Ju byen, dekker et område på 35.000 kvadratmeter med fabrikk bygningen på 20.000 kvadratmeter.

Den har en fordelaktig geografisk beliggenhet, ved siden av de store byene som Beijing, Tianjin, Shijiazhuang. Det grenser til jernbane og motorvei og nær havnen i Huanghua av Bohaihavet.

Den eier produksjonsavdelinger av modellproduksjon, sprøytestøpeformer, varmluftblåsermotorer, utstrålende vanntanker, plater av metall, samlebånd og så videre.

Dessuten eier den mer enn 400 sett med ulike produksjonsutstyr og mer enn 150 teknikere, designere og produsenter.

6362579525845918409162080

Vår historie

Grunnlagt i 2004, er Cang Zhou New High auto radiator produksjon co., Ltd en teknologi bedrift, som spesialiserer seg i produksjon av utstyr for bil oppvarming, avriming, luftutveksling og relevante reservedeler, nyter stor prestisje i denne bransjen. Med den langsiktige vekten på kvalitet og forskning av produktene og strenge regler fra produksjonsprosessen til kontroll, har den hele tiden fremmet nye produkter for å tilfredsstille markedets krav i henhold til markedets forandrede krav. I august 2009 gjennomgikk det ISO / TS16949: 2009 kvalitetsstyringssystemautentisering. Det er i mai 2015 at produktene har blitt oppført som arbeidssikkerhetsstandardisering i Kina.

Vårt produkt

Cang Zhou Ny High Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd har høy bekvemmelighet og spesialiserer seg på profesjonell produksjon av avfrosting og oppvarming systemer. Dens hovedprodukter omfatter luftvarmere, flytende varmeovner, avfrostere, radiatorer, drivstoffpumper, motorer, forbrenningsmotorer, dieselbrennere, brennere, lyspinner og så videre,

Produktapplikasjon

Mye brukt til oppvarming og avfrosting av busser, campingvogner, ingeniørvogner, lastebiler, minibusser, elektriske busser og de spesielt brukte kjøretøyene.

Vårt sertifikat

I august 2009 gjennomgikk det ISO / TS16949: 2009 kvalitetsstyringssystemautentisering. Det er i mai 2015 at produktene har blitt oppført som arbeidssikkerhetsstandardisering i Kina.

Produksjonsutstyr

Produksjonsavdelinger av modellproduksjon, sprøytestøpeformer, varmluftsblåsermotorer, utstrålende vanntanker, plater av metall, monteringslinjer og så videre.

Produksjonsmarked

Med fremragende produksjonsferdigheter, kvalitetsprodukter og mest konkurransedyktige priser, har den allerede blitt den langsiktige samarbeidspartneren til de innenlandske kjente personbiler som Shaolin Bus, Changan Bus, Zhongtong Bus, Shanghai Shenwo, Suzhou Jinlong, Beifang Bus , Heibao, Shifeng, Yujie, Yichu, Durablev, Levdeo. Ved å insistere på kundens interesser, ærlighet, integritet og gode løfter, vil det holde seg til prinsippet om å "slette tvilene og bekymringene fra kundene" og la kundene nyte de mest profesjonelle tjenestene og skape det fantastiske merket New High .